Välkommen till oss!

Träningsanläggningen Fina mig i Västerby.
Komplett gym och box, pass erbjuds i samarbete med Gymnos.

I samarbete med

Öppenhet

Prestigelöshet

Välkomnande

1 maj kommer vi att smygöppna dörrarna till vår träningslokal i Västerby. Tanken var att den redan skulle ha varit i full drift, men under rådande omständigheter så har vi avvaktat. Och det gör vi fortsatt till hösten då det stora öppnandet blir. Men vi kommer nu från 1 maj öppna upp stora delar av anläggningen. Vi kommer att erbjuda träningspass för begränsat antal medverkande och med fördel utomhus som kommer att ledas av Gymnos. Boxen kommer var fullutrustad inne och gymdelen kommer också vara utrustad med det mesta. Se bilder och film från vår fina anläggning som visar hur det kommer att bli.

Det som kommer att saknas till gymmet fram till hösten är benmaskiner, fria vikter och några bänkar samt omklädningsrum och duschar.

Men vi erbjuder nu ett begränsat antal platser/ medlemskap till det som finns att tillgå från 1 maj för en kostnad av 400:-/ månad. Gymnos kommer att erbjuda 4st pass/ vecka med begränsat antal platser som bokas via vår app, tiden fram till hösten.

Från hösten kommer vi erbjuda medlemskap där tillgång till hela anläggningen ingår. Vi kommer erbjuda att för 100kr extra/ månad det vi kallar för passmedlemskap vilket innebär att man kan boka pass som Gymnos håller.

Så skynda att boka er till vår fina träningsanläggning i Västerby från 1 maj. Anläggningen kommer att vara öppen från 05.00 till 24.00 alla dagar i veckan.  

Västerby

Kålgårdsvägen 12